Nieuwsbrief maart 2018 – Workshop Opstellen van het Verlangen in april en mei

Nieuwsbrief maart 2018 – Workshop Opstellen van het Verlangen in april en mei

Workshop Opstellen van het Verlangen in de Zunne

We lopen allemaal tegen dingen aan in het leven, waar we soms niet blij van worden. Bepaalde situaties op het werk, in relaties, of in onszelf, waarin we graag verandering zouden willen zien en ervaren. Of we hebben een wens, maar het lukt steeds niet om deze te realiseren. Hoe komt het dan toch, dat het niet lukt? Dat we last blijven houden van bepaalde situaties, patronen of gedragingen en hoe kan het, dat we de dingen steeds tegen blijven komen?

We willen het soms zo graag anders, maar blijven overleven in plaats van leven.

Door middel van een opstelling gaan we op zoek naar datgene wat ons terugtrekt of datgene wat ons stagneert, om weer een stapje verder te komen op ons levenspad.

We ont-dekken vaak de tot nu toe onzichtbare onderstroom, welke ons tegenhoudt om datgene te kunnen doen of ervaren waarnaar we zo verlangen.

Opstellen gaat over oprechte aandacht en voelen. Ik zal in het kort uitleggen hoe de Workshop Opstellen van het Verlangen in zijn werk gaat. De workshops worden vaak als bijzonder ervaren.

Als je kiest voor een opstelling

Als je kiest voor een opstelling, dan gaan anderen representant staan voor delen van jou.
Kies je voor een eigen opstelling, dan beslis je waar jij verandering in wilt. Dat kunnen situaties zijn, maar ook op het gebied van relaties, gezondheid, werk, organisaties en op vele thema’s worden er opstellingen gedaan.
Door middel van de opstelling kan er een stuk heling ontstaan.

Als je deelneemt als representant

Als je kiest om representant te zijn ga je ervaren.
Je wordt uitgenodigd door diegene die een opstelling doet, om voor iemand of “iets” te gaan staan in de opstelling. Je gaat dan als het ware in “het energieveld” van datgene staan waar je voor uitgenodigd wordt en dan dat ervaren. Je hoeft eigenlijk alleen maar te gaan staan als representant en te vertellen wat je als anders ervaart. Dit alles wordt begeleid.

Een representant doet dus alleen mee in de opstelling van een ander. Je staat eigenlijk in dienst van diegene die een opstelling doet, maar soms heeft het ook raakvlakken met eigen thema’s.

Ook als je geen ervaring hebt op dit gebied kun je deelnemen aan deze workshop.

Wanneer en hoe laat?

De Workshop Opstellen van het Verlangen is op donderdag 19 april, donderdag 26 april, donderdag 3 mei van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur.

Wat zijn de kosten voor deze avonden?

Als je kiest voor een opstelling en de andere avonden representant bent, zijn de kosten € 88,00.
Als je alleen als representant deelneemt op deze 3 avonden zijn de kosten € 44,00

Vanaf 19.15 uur staan koffie, thee en wat lekkers op deze drie donderdagavonden klaar.

Je bent van harte welkom met een eigen opstelling en kunt hiervoor inschrijven via 
janneke@dezunne.nl

Tijdens deze avonden gaan we met een open hart het verlangen onderzoeken en Janneke begeleidt deze avonden.

“De werking van het vrije veld is o zo verbazingwekkend krachtig!”

Je bent van harte welkom met een eigen opstelling, of als representant……

 

Janneke

Coaching bij nieuwe stappen zetten

Coaching bij nieuwe stappen zetten

Je hoeft het niet alleen te doen Al vele jaren heb ik heb goede coaching voor mezelf geregeld. Ik ben zo dankbaar dat ik de juiste mensen heb gevonden die me konden ondersteunen, om op mijn authentieke manier verder te komen op mijn levenspad. Tevens heb ik vele opleidingen gevolgd, die me geleid hebben naar… lees het hele nieuwsbericht

Nieuwsbrief februari 2018. Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Nieuwsbrief februari 2018. Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Lieve mensen, Dank jullie wel voor de vele lieve, leuke, hartverwarmende, positieve, spontane reacties op de vernieuwde website www.dezunne.nl Cursus Intuïtieve Ontwikkeling start op  woensdagavond 7 maart. Omdat de cursus intuïtieve ontwikkeling op woensdagavond 7 maart weer van start gaat, vind ik het  leuk om dit keer in het kort iets te vertellen over het ontstaan… lees het hele nieuwsbericht

Nieuwe website

Nieuwe website

  Hoera, de website van de Zunne heeft een nieuw jasje Eindelijk is het dan zover, de vernieuwde website van de Zunne is geboren. Er is geschuurd, geschaafd en gepolijst en ik ben enorm blij met het resultaat. Als je het leuk vind om de vernieuwde website  te bekijken en te lezen wat er zoal… lees het hele nieuwsbericht