Nieuws

Lieve allemaal

Hier kun je alle nieuws lezen over de workshops en cursussen in de Zunne te Westkapelle.

Nieuwsbrief Juli 2020

03 juli 2020

de Zunne te Westkapelle

Inhoud

  Lieve allemaal,Er is niemand zoals jij. Jijzelf bent degene die jezelf het beste begrijpt en juist in een periode waarin je met vraagtekens en onzekerheden…

  Veel leesplezier!

  Janneke de Nooijer

  unnamed

  Lieve allemaal,Er is niemand zoals jij.
  Jijzelf bent degene die jezelf het beste begrijpt en juist in een periode waarin je met vraagtekens en onzekerheden zit, is het belangrijk om in goed contact te zijn met jou unieke zelf. Hoe raadpleeg je jezelf?
  Dat begint bij bewustwording, zelfkennis en acceptatie van jezelf. Weten waar je behoefte aan hebt, weten wie je bent en weten waar je staat. Het naar binnen keren en in contact zijn met je eigen identiteit vraagt om keuzes maken die goed zijn voor jou.
  Af en toe even een momentje van rust nemen en je lichaam scannen en kijken wat daar nodig is, kan al helend doorwerken.

  Ben je bereid om naar jezelf te kijken?
  Je intuïtie is zo zuiver als wat. Het is de kunst om te ontdekken wat er in de weg zit, waardoor je er niet op vertrouwd. Dat kun je helen.
  In je onderbewuste leeft een enorme potentie, waar ruimte en mogelijkheden kunnen ontstaan. De onderstroom verteld zoveel. Hoe voelt iets nu echt voor jou? Wat zegt jou intuïtie over een bepaalde zaak? Als je daar op durft te vertrouwen, ligt daar ook de oplossing om zonder angst en in vertrouwen verder te kunnen.
  Je hoofd denkt misschien “wat zullen anderen denken?”, maar je gevoel heeft daar maling aan.
  Er is maar één weg en dat is verbinden met je eigen onderstroom en dan weet je, dat je één bent met je ware natuur. De aangeleerde controle mag dan een beetje oplossen. Je wordt van alles aangepraat
  maar de weg naar binnen
  zal je vertellen
  hoe jij verder moet

  De volgende opstellingenavond is op woensdag 9 september van 19.30 uur tot 22.00 uur. Wil je inzicht in je onderstroom, wil je een familieopstelling, een gezinsopstelling, of heb je een vraag of verlangen?
  Er is deze avond nog plaats voor een eigen opstelling en representanten.
  Ook als je geen ervaring hebt met opstellingen ben je van harte welkom.

  https://www.dezunne.nl/janneke/agenda/

  De Zunne is van 3 tot 24 augustus gesloten, daarna ben je weer van harte welkom tijdens de opstellingenavonden of voor een individueel consult.

  Een heerlijke zomer gewenst en veel liefs van Janneke.www.dezunne.nl