In verbinding leven en groeien

Dolfijnen en Healing

We komen in contact met helende frequenties van licht en informatie. Door je open te stellen voor de energie van eenheid en liefde ga je op weg.

Dolfijnen leven in eenheid en hun liefde is enorm. Door je open te stellen voor de energie van eenheid en liefde ga je op weg.

Open hart oefening.

Alles is energie. Dat is de kern, waar we met deze oefening ook naar terug gaan.

Hoe doen we dat?

We doen dit in een mondeling begeleide sessie waarbij het (fysieke, mentale  en/of emotionele) probleem  wordt teruggebracht naar zijn essentie en dat is het waarnemen van de pure energie.

Door aandacht te besteden aan de energie, veranderd deze. Dit ga je leren tijdens deze sessie.

Je wordt begeleid om het verhaal en alles wat erbij hoort rondom een probleem, of iets wat je wilt transformeren los te laten. Je leert de energie te observeren (zonder oordeel) , ter verwelkomen en los te laten.

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt ongeveer een uur.

Voor meer informatie kunt u mailen of bellen.

meisje met dolfijn in zee - De Zunne Westkapelle Zeeland

Healing is ook een succesvol onderdeel bij kinderen en pubers

Reconnective healing.

Van chaos naar harmonie. 

Deze vorm van healing brengt ons in contact met helende frequenties van licht en informatie. Er wordt een verbinding tot stand gebracht tussen de energie banen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Het kan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling versnellen. De effectiviteit van Reconnective Healing is inmiddels aangetoond door praktijk ervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Reconnective Healing® onderscheidt zich heel duidelijk van andere bekende vormen van healing en reikt voorbij iedere techniek, die je ooit tegengekomen bent. aldus Dr. Eric Pearl.

“Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt."

 Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet had kunnen dromen Een vorm, die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld”

-Eric Pearl-