Nieuws

Lieve allemaal

Hier kun je alle nieuws lezen over de workshops en cursussen in de Zunne te Westkapelle.

Nieuwe website

21 januari 2018

de Zunne te Westkapelle

Inhoud

  Hoera, de website van de Zunne heeft een nieuw jasje Eindelijk is het dan zover, de vernieuwde website van de Zunne is geboren. Er is…

  Veel leesplezier!

  De Zunne

  dolfijnen - De Zunne coaching familie opstellingen Zeeland

  Hoera, de website van de Zunne heeft een nieuw jasje

  Eindelijk is het dan zover, de vernieuwde website van de Zunne is geboren. Er is geschuurd, geschaafd en gepolijst en ik ben enorm blij met het resultaat. Als je het leuk vind om de vernieuwde website  te bekijken en te lezen wat er zoal gedaan wordt in de Zunne, dan ben je van harte uitgenodigd op www.dezunne.nl Ik voel me zo bevoorrecht dat ik dit prachtige werk mag doen en een stukje mee mag lopen met mensen, die op weg gaan naar hun verlangen.

  Kinderen en volwassenen

  Omdat ik heel anders werk dan tien jaar geleden en mijn manier van werken veel meer een unieke persoonlijke manier is geworden, werd het hoog tijd voor vernieuwing van de website. Ik begeleid in de Zunne kinderen en volwassenen die stappen zetten naar nog meer licht, authenticiteit, liefde, kracht, gezondheid, vreugde, geluk, overvloed, of wat voor verlangen iemand ook heeft in het leven. Op weg naar een nieuwe werkelijkheid. Zoals velen van jullie weten, is mijn werkplek al heel wat jaren een heerlijke plek en er gebeuren zulke mooie dingen. Daar ben ik heel dankbaar voor! Op de vernieuwde site kun je van alles lezen over de verschillende werkmethodes, die in combinatie met intuïtie ingezet worden tijdens een individueel consult.

  In deze ruimte wordt individueel gewerkt Ook ik blijf mijn nieuwsgierigheid volgen en vanzelfsprekend steeds bijscholen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en het coachen van kinderen en volwassenen. Mijn plan is, om in de komende nieuwsbrieven zo gaandeweg het een en ander vertellen over de werkmethodes, scholing en bewustwording. In de reacties kun je ervaringen lezen van kinderen en volwassenen die me spontaan hebben gemaild. Het is fijn om de wereld een beetje lichter en mooier te maken en dat begint ten allen tijde bij onszelf.

  Voor iedere dag een boodschap van de dolfijnen

  De  Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen kaarten van Doreen Virtue zijn prachtig en ik ben zo blij, dat ze gedeeld kunnen worden op de website. Voor ieder onderwerp, op iedere vraag, of voor iedere dag kun je een kaartje trekken onder de rubriek dolfijnenkaarten. De inspirerende boodschappen van de dolfijnen maken mij blij en dat wil ik ook graag delen.

  Groepen

  Afgelopen weken hebben we met een hele fijne groep enkele prachtige avonden gehad om op weg te gaan naar het verlangen van 2018.  Zo wordt er in de grote ruimte van de Zunne op velerlei manieren met groepen gewerkt. Zelf geef ik daar workshops en cursussen intuïtieve ontwikkeling en af en toe nodig ik mensen uit, om door middel van een bepaalde werkmethode samen groepen te begeleiden. In de agenda van de vernieuwde site komen vanzelfsprekend de datums te staan van de workshops en cursussen die aangeboden worden. Tevens gaat er geregeld een nieuwsbrief de deur uit. Wil je een nieuwsbrief ontvangen, dan kun je je opgeven op de website Ook is er ruimte voor maatwerk. Denk aan vriendinnen, collega’s bedrijfsuitjes etc. Elkaar op een andere vernieuwende manier leren kennen is verrassend en geeft een geheel nieuwe dimensie aan het samen werken en samen zijn. Heb je vragen, of wil je meer weten over een bepaald onderwerp, dan kun je altijd mailen of bellen.

  In deze ruimte wordt met groepen gewerkt Je bent van harte welkom, individueel of met een groep in een van de fijne praktijkruimtes van de Zunne.

  Een warme, zunnige groet van Janneke.