Nieuws

Lieve allemaal

Hier kun je alle nieuws lezen over de workshops en cursussen in de Zunne te Westkapelle.

Eindejaar nieuwsbrief 2021

22 december 2021

de Zunne te Westkapelle

Inhoud

  Lieve allemaal, De wereld komt door alle maatregelen weer meer en meer tot stilstand en met alles wat er gebeurt, is het soms een uitdaging…

  Veel leesplezier!

  Janneke de Nooijer

  Krachtig in je element Janneke de Nooijer - de Zunne Westkapelle Zeeland

  Lieve allemaal,

  De wereld komt door alle maatregelen weer meer en meer tot stilstand en met alles wat er gebeurt, is het soms een uitdaging om niet kopje onder te gaan. Ga niet in gevecht, maar richt je met je aandacht naar binnen. Daar zijn de antwoorden te vinden.
  Hoe meer we in de ontspanning kunnen zijn, des te hoger onze vibratie en alles begint in jezelf. Verbind je met mensen waar je jezelf kunt en mag zijn, met mensen die je begrijpen en het allerbelangrijkst is om je te verbinden met jezelf en trouw te blijven aan jezelf.

  Uit de bundel “Geborgen in liefde” van Janneke.

  Focus je op dankbaarheid en op eigenwaarde. Trouw blijven aan jezelf en kijken naar je mogelijkheden is belangrijk om te blijven creëren.

  Wat maakt jou gelukkig?
  Waar word je blij van?

  Volg je passie en volg wat jou gelukkig maakt en waar jij je goed bij voelt. Ga creatief aan de gang, maak of luister mooie muziek, ga naar buiten en voel waar jij wilt zijn.

  Is het je allemaal teveel? Wil je inzicht in een situatie? Weet je niet hoe nu verder? Heb je een vraag of een verlangen? Wil je in 2022 een nieuwe start maken, maar weet je niet hoe?

  Je bent van harte welkom voor een individuele coaching sessie in de Zunne.
  Bel 06 51960811 of mail janneke@dezunne.nl of kijk op www.dezunne.nl

  Veel liefde, kracht en hele fijne feestdagen toegewenst.
  Janneke.