Nieuwsbrief half April 2020

Lieve allemaal, Wat ben ik dankbaar voor het kleine paradijs waar ik woon.
Ik besef maar al te goed dat dit niet vanzelfsprekend is.
Veel mensen hebben te weinig ademruimte en er zijn ook zorgen, onzekerheid en angst.
Juist eenzaamheid en verdriet kunnen zo het long gebied vernauwen.
Daarom is het belangrijk om je te uiten en te delen met mensen waar jij je goed bij voelt. Waarmee wil jij je vereenzelvigen?
Je wordt ook enorm gestuurd door je mind set. Bij angst kun je vragen:
“Is deze angst van mij?”
Zo ja, “wat kan ik doen?”
“Wat heb ik nodig?”
Zo nee, zend deze angst dan retour afzender. Je hebt je emoties, maar je bent ze niet.
Je kunt vragen:
“Waar komt dit vandaan?”
“Waar heb ik behoefte aan?”
Geef jezelf de liefdevolle zorg en aandacht die je nodig hebt.

Luister naar de verbinding met je eigen bron.
Je hoeft niet de andere kant op te kijken, maar door de zwaarte kun je je intuïtieve vermogens verliezen om goed onderscheid te maken van wat nodig is.
Geef de angst zo weinig mogelijk voeding en natuurlijk ontkomen we er niet altijd aan, maar wees selectief in de berichten die je binnen laat en verruim je innerlijke werkelijkheid naar de liefde voor jezelf en het licht in jou. Zo voel je ook beter wat voor jou nog klopt en wat niet.

Laten we luisteren naar de verbinding met onze eigen bron, onze eigen harte kracht, zoals ik in de vorige nieuwsbrief schreef, om van daaruit te kunnen bijdragen in plaats van teveel in te tunen op de energie van de buitenwereld. Jij bent meester over jouw leven
Jij bent je eigen waarheid
Laat je licht in volle glorie schijnen
En focus je op de kracht van je hart

Janneke.

Spanning afvoeren. Het is zeker in tijden van onzekerheid en spanning zo zinvol om je optimaal te verbinden met de aarde. Voel even bewust de zwaartekracht van de aarde. Voel bewust dat je lekker zittend in je stoel, of liggend in je bed gedragen wordt door de aarde. Scan je lijf en voel waar er spanning zit. Adem er even diep naartoe. Dat kan maken, dat je soms al heel wat spanning af kunt voeren. En natuurlijk als het even kan naar buiten, want dat is voor ons immuunsysteem enorm voedend.Zit je met vragen of wil je ondersteuning? Je bent welkom via een telefonisch consult in de Zunne.
Ik wens je een hele goede gezondheid en alle ademruimte toe.

Liefs Janneke.