Nieuws

Lieve allemaal

Hier kun je alle nieuws lezen over de workshops en cursussen in de Zunne te Westkapelle.

Nieuwsbrief augustus 2023

10 augustus 2023

de Zunne te Westkapelle

Inhoud

  Lieve allemaal, Waarom vraag ik voorafgaand aan een consult bij nieuwe klanten de geboortedatum? Voorafgaand aan een consult bereken ik je Nine Star Ki profiel.Jouw…

  Veel leesplezier!

  Janneke de Nooijer

  Koester de zon in jou - de Zunne Westkapelle Zeeland

  Lieve allemaal,

  Waarom vraag ik voorafgaand aan een consult bij nieuwe klanten de geboortedatum?

  Voorafgaand aan een consult bereken ik je Nine Star Ki profiel.
  Jouw energetische profiel is afhankelijk van de stand van de zon, maan en sterren op het moment van jouw geboorte. Zo’n profiel kun je beschouwen als je energetische vingerafdruk.
  Nine Star Ki is een oude astrologische werkvorm gebaseerd op de leer van de vijf elementen en op de yin yang gedachte. Het naar binnen gerichte (naar het gevoel) of het naar buiten gerichte (in de actie). Elk element heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en kwaliteiten en tevens zijn eigen valkuilen.

  Een Nine Star Ki profiel vertelt wat je nodig hebt

  Nine Star Ki- Feng Shui Een Nine Star Ki profiel vertelt wat je nodig hebt om patronen te doorbreken en wat je nodig hebt om je verder te kunnen ontwikkelen. Welke eigenschappen je in aanleg bezit en hoe je hiermee om kunt gaan. Het vertelt ook waarom je met de ene persoon een betere klik hebt dan met de andere, of waarom sommige relaties wat ingewikkelder zijn dan andere.
  Met de inzichten van NSK leer je te begrijpen, waarom je bent zoals je bent en ook, waarom een ander is, zoals hij of zij is.

  Wil je een NSK profiel van jezelf of je gezin?
  Je bent van harte welkom. (Je kunt hiervan ook een geluidsopname maken.)
  Nine Star Ki- Feng Shui