Nieuwsbrief december 2020

Lieve allemaal,

Wat zou het toch geweldig zijn als we elke polariteit kunnen overwinnen en zonder oordeel van hart tot hart in contact kunnen zijn met elkaar, als alle mensen zich veilig, gelukkig en vrij kunnen voelen.Bewustzijn is de sleutel naar jezelf, naar liefde, naar geluk en vrijheid.
Alles begint bij jezelf en het is zeker in deze tijd, met alles wat er gaande is een grote uitdaging om je te verhouden tot de realiteit. Als je bewust bent, dat iedere beweging die jij maakt het universum beweegt, iedere gedachte, gevoel, overtuiging en keuze van invloed is op het grotere geheel….Wat dan?

Energie volgt je gedachte.
Elke keer als je iets hoort wat te maken heeft met controle, met onderdrukking, met iets wat niet te maken heeft met vertrouwen en echte veiligheid, zet het in het licht en ga in de vraag.
Wat doet het met jou? Wat heb jij dan op dat moment nodig?

Neem af en toe de tijd om even te gaan zitten, een paar keer diep adem te halen en dan jezelf de vraag te stellen “Hoe gaat het nu met mij?” “Wat heb ik nodig?”

Open jezelf Open jezelf voor de liefde
Open jezelf voor de warmte
Open jezelf voor de vreugde
Open jezelf voor jezelf
Je hebt alles in je
Wat je nodig hebt
Ga op reis
In liefde
Met warmte
En vreugde
Met een open hart
Wees Jezelf en Leef

Janneke

Vanaf 4 januari is de Zunne weer open. Voor een (eventueel telefonisch) individueel consult ben je van harte welkom en op donderdagavond 4 februari staat er weer een opstellingenavond gepland. Er is deze avond nog plaats voor representanten. Ik wens jullie allen een goede gezondheid, heel veel mooie momenten en fijne feestdagen toe.
Een warme groet van Janneke. janneke@dezunne.nl
tel. 06 51960811
www.dezunne.nl