Nieuwsbrief eind september

Je eigen licht is je grootste bescherming.

We leren als kind dat we ons best moeten doen. Ons best moeten doen vaak voor anderen, in plaats van voor onszelf. Aanpassen aan onze omgeving, wie kent dat gegeven niet?
Jammer, dat we daarbij onszelf soms zo in de steek laten, dat we op den duur niet meer in contact zijn, met wie we werkelijk zijn.
We laten ons hoofd regeren en vergeten de kracht van de liefde en de grote harte kracht, van wie we werkelijk zijn.  Totdat er een moment komt, dat je voelt “NU IS HET GENOEG”.

Hoe dan verder?

Persoonlijke ont-wikkeling is iets, wat maakt dat je terug claimt wat je eigenlijk allang weet en datgene loslaat wat niet meer past. Je laat je niet meer meetrekken in oude zware energieën. Je eigen lichtkracht wordt stralender en krachtiger en dat is de allerbeste bescherming die je kunt hebben. 

Wil je bewust worden, waar jou energie meer naartoe mag gaan? Wil je met je liefdevolle aandacht je bewustzijn vergroten en jezelf in het zonnetje zetten?

In de Zunne worden tijdens een consult de werkmethodes ingezet om datgene los te laten wat niet meer past en je bewust te worden van de stralende lichtkracht in jou.

Een consult in de Zunne duurt ongeveer anderhalf uur. Tijdens dit consult worden meerdere werkmethodes ingezet, afhankelijk van de vraag en datgene wat naar voren komt. Ik noem dat tegenwoordig een all-in one consult. De werkmethodes die ingezet worden kun je vinden op de website.  https://www.dezunne.nl/coaching/

Enkele reacties

  • “Ik heb zoveel aan de sessies bij jou gehad. Ik zet mezelf nu vaker op het eerste plan. Door onze gesprekken en de diepere inzichten weet ik dat het niet egoïstisch is, maar juist nodig om aardig voor mezelf te zijn. Nogmaals bedankt. Ik kom zeker nog vaker. Het is een heerlijke manier van extra aandacht voor mij.”
  • “…Wat een krachtige sessies waren dat. Er is veel op zijn plek gevallen. Ik voel me een heel ander mens. Veel steviger en duidelijker, als herboren…”

Hieronder weer een gedichtje. Dit keer ontstaan in een moment van worsteling met mezelf.

Ruimte en tijd
 
Ik besef dat de ruimte
Er altijd is
Is geweest
En zal zijn
Voor mij


De tijd ziet eruit
Als zwaar lijden
Niet vooruitkomend
Verstard
aan de grond


IK lijd af
Wil spelen
Creatief zijn
IK is dienstbaar
Op haar overlevingswijze
Want anders is het niet
Nee niet te doen


De tijd voelt zwaar
Ze weet dat de ruimte er is
Maar verliest ze
Soms uit het oog
En wat is het fijn
Om daar juist tijd
Voor te maken
In de ruimte


Juist dan
Ja juist dan
Is alles aanwezig

Janneke

Opstellingenavond op maandag 1 oktober van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Heb je een vraag of een verlangen?
Janneke zal deze avonden begeleiden en je kunt per avond deelnemen met een eigen opstelling of als representant.

Ook als je graag kennis wilt maken met het opstellingenwerk en nog geen ervaring hebt, ben je van harte welkom.Dinsdagavond 30 oktober en maandagavond 10 december staan de volgende avonden gepland.
Verder zal in januari 2019 de Cursus Intuïtieve Ontwikkeling weer van start gaan. Er zijn al vragen over gekomen en in de volgende nieuwsbrief horen jullie hier meer over.
Ik wens iedereen een zunnige herfsttijd toe en een warme harte groet van Janneke.

janneke@dezunne.nl
www.dezunne.nl