Nieuws

Lieve allemaal

Hier kun je alle nieuws lezen over de workshops en cursussen in de Zunne te Westkapelle.

Nieuwsbrief eind september

26 september 2018

de Zunne te Westkapelle

Inhoud

  Je eigen licht is je grootste bescherming. We leren als kind dat we ons best moeten doen. Ons best moeten doen vaak voor anderen, in…

  Veel leesplezier!

  De Zunne

  your heart knows the direction

  Je eigen licht is je grootste bescherming.

  We leren als kind dat we ons best moeten doen. Ons best moeten doen vaak voor anderen, in plaats van voor onszelf. Aanpassen aan onze omgeving, wie kent dat gegeven niet?
  Jammer, dat we daarbij onszelf soms zo in de steek laten, dat we op den duur niet meer in contact zijn, met wie we werkelijk zijn.
  We laten ons hoofd regeren en vergeten de kracht van de liefde en de grote harte kracht, van wie we werkelijk zijn.  Totdat er een moment komt, dat je voelt “NU IS HET GENOEG”.

  Hoe dan verder?

  Persoonlijke ont-wikkeling is iets, wat maakt dat je terug claimt wat je eigenlijk allang weet en datgene loslaat wat niet meer past. Je laat je niet meer meetrekken in oude zware energieën. Je eigen lichtkracht wordt stralender en krachtiger en dat is de allerbeste bescherming die je kunt hebben. 

  Wil je bewust worden, waar jou energie meer naartoe mag gaan? Wil je met je liefdevolle aandacht je bewustzijn vergroten en jezelf in het zonnetje zetten?

  In de Zunne worden tijdens een consult de werkmethodes ingezet om datgene los te laten wat niet meer past en je bewust te worden van de stralende lichtkracht in jou.

  Een consult in de Zunne duurt ongeveer anderhalf uur. Tijdens dit consult worden meerdere werkmethodes ingezet, afhankelijk van de vraag en datgene wat naar voren komt. Ik noem dat tegenwoordig een all-in one consult. De werkmethodes die ingezet worden kun je vinden op de website.  https://www.dezunne.nl/coaching/

  Enkele reacties

  • “Ik heb zoveel aan de sessies bij jou gehad. Ik zet mezelf nu vaker op het eerste plan. Door onze gesprekken en de diepere inzichten weet ik dat het niet egoïstisch is, maar juist nodig om aardig voor mezelf te zijn. Nogmaals bedankt. Ik kom zeker nog vaker. Het is een heerlijke manier van extra aandacht voor mij.”
  • “…Wat een krachtige sessies waren dat. Er is veel op zijn plek gevallen. Ik voel me een heel ander mens. Veel steviger en duidelijker, als herboren…”

  Hieronder weer een gedichtje. Dit keer ontstaan in een moment van worsteling met mezelf.

  Ruimte en tijd
   
  Ik besef dat de ruimte
  Er altijd is
  Is geweest
  En zal zijn
  Voor mij


  De tijd ziet eruit
  Als zwaar lijden
  Niet vooruitkomend
  Verstard
  aan de grond


  IK lijd af
  Wil spelen
  Creatief zijn
  IK is dienstbaar
  Op haar overlevingswijze
  Want anders is het niet
  Nee niet te doen


  De tijd voelt zwaar
  Ze weet dat de ruimte er is
  Maar verliest ze
  Soms uit het oog
  En wat is het fijn
  Om daar juist tijd
  Voor te maken
  In de ruimte


  Juist dan
  Ja juist dan
  Is alles aanwezig

  Janneke

  Opstellingenavond op maandag 1 oktober van 19.30 uur tot 22.00 uur.

  Heb je een vraag of een verlangen?
  Janneke zal deze avonden begeleiden en je kunt per avond deelnemen met een eigen opstelling of als representant.

  Ook als je graag kennis wilt maken met het opstellingenwerk en nog geen ervaring hebt, ben je van harte welkom.Dinsdagavond 30 oktober en maandagavond 10 december staan de volgende avonden gepland.
  Verder zal in januari 2019 de Cursus Intuïtieve Ontwikkeling weer van start gaan. Er zijn al vragen over gekomen en in de volgende nieuwsbrief horen jullie hier meer over.
  Ik wens iedereen een zunnige herfsttijd toe en een warme harte groet van Janneke.

  janneke@dezunne.nl
  www.dezunne.nl