Nieuwsbrief februari 2018. Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Lieve mensen,

Dank jullie wel voor de vele lieve, leuke, hartverwarmende, positieve, spontane reacties op de vernieuwde website www.dezunne.nl

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling start op  woensdagavond 7 maart.

Omdat de cursus intuïtieve ontwikkeling op woensdagavond 7 maart weer van start gaat, vind ik het  leuk om dit keer in het kort iets te vertellen over het ontstaan van deze cursus in de Zunne.

In 1998 las ik het boek “Een nieuwe werkelijkheid” van Carolina Bont en er was tijdens het lezen zoveel herkenning, dat ik enorm nieuwsgierig werd naar meer. Ik schreef me in voor een workshop in Monnikendam, maar voordat je de workshop deed, moest je een aurareading laten doen. Met mijn grote cassetterecorder van bijna een halve meter groot en een paar lege cassettebandjes, ging ik met de trein naar Amsterdam en dan met de bus naar Monnickendam. Het was een hele reis en zeker voor een aurareading. Maar ik ben tot op de dag van vandaag zo blij, dat ik die stap gezet heb. Wat was het een bijzondere ervaring, om een aurareading te krijgen. Iemand die mijn energie kon lezen en van alles over mij vertelde en ik voelde me zo gezien en begrepen. Dat wilde ik ook leren en ik wist dat ik het kon.

Na de workshop werd ik toegelaten op de school en heb ik 5 jaar scholing gevolgd in Heemstede bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Wat was dat een prachtige opleiding. Dat zou ik iedereen gunnen. Eerst drie jaar Intuïtieve Ontwikkeling en later Chakra Aurareading.

Ook heb ik een jaar geassisteerd op de school tijdens de workshopdagen en enorm veel geleerd op het gebied van Intuïtieve Ontwikkeling. Ik was zo enthousiast en omdat er vraag kwam of ik zoiets ook in Zeeland kon organiseren, kwam het idee om zelf een beginnerscursus Intuïtieve Ontwikkeling te starten. Ongeveer 15 jaar geleden startte ik met Ellen Heijstek de beginnerscursus Intuïtieve Ontwikkeling in Vlissingen. Later ben ik deze cursus zelf verder uit gaan breiden en met veel plezier geef ik ondertussen al ruim 10 jaar cursussen Intuïtieve Ontwikkeling in de Zunne te Westkapelle. Intuïtief is iedereen en natuurlijk is het net als met schilderen en muziek maken en veel andere talenten, dat de één meer kwaliteiten heeft op een bepaald vlak dan de ander. Maar veel van onze unieke kwaliteiten leren we in de loop van ons leven jammer genoeg ook weer af.
Onze intuïtie ont-wikkelen is wat ik een ieder zo gun. Er ligt zoveel informatie in ons verborgen waar we toegang toe kunnen krijgen, als we bewust onze intuïtieve vermogens weer leren aanspreken.
Wil je meer weten over Intuïtieve Ontwikkeling?

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling start op
woensdagavond 7 maart in de Zunne.

Deze 8 woensdagavonden in maart en april worden gegeven in de Zunne door Janneke. De datums en tijden staan op de website http://www.dezunne.nl/agenda/

Ook kun je op de website reacties lezen van cursisten die deze cursus al hebben gevolgd.

Verdere informatie over de inhoud van de cursus kun je lezen op http://www.dezunne.nl/cursussen/

Wil je informatie of je aanmelden voor deze cursus? Mail dan naar janneke@dezunne.nl

Je bent van harte welkom!

Janneke