Nieuws

Lieve allemaal

Hier kun je alle nieuws lezen over de workshops en cursussen in de Zunne te Westkapelle.

Nieuwsbrief februari 2021

10 februari 2021

de Zunne te Westkapelle

Inhoud

  Lieve allemaal,Het is je geboorterecht je waarheid te leven. Het leven is voor velen op dit moment op allerlei vlakken een enorme uitdaging, vol vragen,…

  Veel leesplezier!

  Janneke de Nooijer

  unnamed (12)

  Lieve allemaal,Het is je geboorterecht je waarheid te leven.
  Het leven is voor velen op dit moment op allerlei vlakken een enorme uitdaging, vol vragen, onzekerheden en gemengde gevoelens. Dit kunnen we niet altijd direct veranderen. Wat we wel kunnen doen is kiezen hoe we hiermee omgaan. Deze keuze is ook voor een ieder van ons weer anders. Waar sta jij?
  Het is essentieel om trouw te blijven aan je intuïtie, wat er ook om je heen wordt gezegd en gedaan. Jezelf afzetten is niet de weg en een ander kun je niet veranderen. Richt je focus juist op jezelf. Adem af en toe eens een paar keer diep door, maak contact met je hart en stel jezelf de vraag: “Wat is goed voor mij? Wat heb ik nu nodig”. Wees zacht voor jezelf en wees niet bang je eigen waarheid te leven. Durf te staan voor wie jij bent.
  Als je je eigen keuzes maakt en losbreekt van wat je vast houdt, dan blijft datgene wat puur en waar is over.
  Als een baken van licht en kracht jouw plek in kunnen nemen is ons geboorterecht. Soms is er nog een onderstroom die je tegenhoudt, waardoor dit niet lukt. Wil je deze onderstroom onderzoeken, of op een andere manier ondersteuning?
  Een all.in.one consult, waarbij meerdere werkmethodes ingezet worden, of een individuele opstelling in de Zunne kan je ondersteunen. Zo kun je los breken van datgene wat jou tegen houdt om krachtig je eigen plek in te nemen. Je bent van harte welkom!
  Ik wens je een mooie tijd met veel waarheid toe.

  Liefs Janneke.