Nieuws

Lieve allemaal

Hier kun je alle nieuws lezen over de workshops en cursussen in de Zunne te Westkapelle.

Nieuwsbrief januari 2022

11 januari 2022

de Zunne te Westkapelle

Inhoud

  Lieve allemaal, Het is 2022 en ik hoop, dat het een jaar wordt van liefde en verbinding, zonder buitensluiting.Hoe moeilijk het voor sommige mensen op…

  Veel leesplezier!

  Janneke de Nooijer

  Dat al je dromen uit mogen komen - sneeuw wegblazen - de Zunne Westkapelle Zeeland

  Lieve allemaal,

  Het is 2022 en ik hoop, dat het een jaar wordt van liefde en verbinding, zonder buitensluiting.
  Hoe moeilijk het voor sommige mensen op dit moment ook is, als je naar jezelf luistert en je hart volgt, dan werkt het hele universum met zijn helende kwaliteiten met je mee. Jij staat aan het roer van je leven en jijzelf en niemand anders bepaalt, of je de angst of de liefde laat regeren.

  Uit de bundel “Geborgen in liefde” van Janneke.

  Wat beïnvloedt nu daadwerkelijk jou werkelijkheid?

  Bewustzijn is een hele belangrijke tool. Als je het gevoel hebt, dat dingen niet kloppen, bijvoorbeeld wat je om je heen hoort of ziet, of als je twijfel of angst ervaart, wat heb jij dan nodig?
  Luister en handel je naar jou eigen waarheid? Vergeet niet dat JA zeggen tegen jezelf, soms Nee zeggen tegen een ander is.

  Wees je bewust, waar je energie heen gaat en wil je even een steuntje in de rug?

  Je bent van harte welkom voor een individueel consult in de Zunne. Als jij goed in je energie zit, is dat een enorme bijdrage voor jezelf, maar ook voor het grotere geheel.

  Op donderdag 20 januari is er weer een opstellingenavond in de Zunne en er is deze avond nog plaats voor representanten.
  Ik wens je een gezond en gelukkig nieuw jaar toe, waarin je zonder angst, in liefde en vrijheid je eigen waarheid vanuit je hart kunt leven.

  Warme groet van Janneke.