Nieuws

Lieve allemaal

Hier kun je alle nieuws lezen over de workshops en cursussen in de Zunne te Westkapelle.

Nieuwsbrief maart 2020

23 maart 2020

de Zunne te Westkapelle

Inhoud

  Lieve allemaal, Dit is een uitdagende tijd voor iedereen. Aan de ene kant is er de erkenning dat er op dit moment heel veel speelt….

  Veel leesplezier!

  Janneke de Nooijer

  unnamed

  Lieve allemaal, Dit is een uitdagende tijd voor iedereen.
  Aan de ene kant is er de erkenning dat er op dit moment heel veel speelt. Aan de andere kant is er de uitdaging om in harmonie te blijven en emoties van angst of paniek zoveel mogelijk buiten ons te houden. Wat doen angst en spanning met je energie?
  Het is belangrijk om ons te realiseren, dat alle gedachten en gevoelens energie is. Ook al kijk je weinig of geen nieuws meer en sluit je jezelf af voor beelden en verhalen, toch pakken we de zwaarte onbewust op. De onduidelijkheid en onzekerheid, de angst en paniek verzwakt ons energiesysteem en daarmee ook ons immuunsysteem enorm. De energie past zich aan, aan hoe we ons voelen en hoe we denken.
  Daarom is het van belang, om regelmatig even naar binnen te gaan met onze aandacht. Maak geregeld even contact met je aura om de ruimte voor jezelf te voelen en stel je voor, dat er heel veel licht in en om je heen is. Dat geeft bescherming. Stel jezelf ook geregeld even de vragen: 
  “Hoe voel ik me en hoe gaat het met mij?”
  “Wat heb ik nodig?”
  Geef jezelf in gedachten, of als het mogelijk is in de realiteit wat je op dat moment nodig hebt.

  Je eigen licht is je grootste bescherming.
  Wij beschikken allen over een enorme krachtige helende bron in onszelf. Vergeet dat niet!
  Ik kan je aanraden om jezelf te beschermen als je iets hoort of ziet of leest, door jezelf in het licht te zetten. Als het niet van jou is, stuur het dan in gedachten retour. In deze tijd is het dus zaak om het immuunsysteem juist zo optimaal mogelijk te houden.
  De energie van ongerust zijn en je zorgen maken, is een hele zware energie die veel vraagt van ons. Praat er met iemand over en richt je op het positieve. Wat zijn je mogelijkheden en wat is fijn voor je om te doen.
  Als je behoefte hebt om je zorgen te delen, of dat er iemand met je meedenkt, dan ben je van harte welkom in de Zunne.
  Focus je op vitaliteit en levenskracht.
  Energie volgt de gedachte.
  Voor een individueel consult ben je van harte welkom,

  Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van dit moment en wil je liever een telefonisch consult dan is dat ook mogelijk. De Opstellingenavond van donderdagavond  26 maart komt te vervallen.
  De Opstellingenavond van donderdagavond 7 mei gaat vooralsnog gewoon door. Een  liefdevolle zorg voor jezelf en de ander toegewenst.
  Een warme groet van Janneke.