Nieuwsbrief 17 maart 2021

Lieve allemaal,

Jij bent vrij om je eigen weg te gaan - de Zunne Zeeland

Leef vanuit wie jij werkelijk bent

Dat wat eerder houvast gaf, geeft dat voor velen nu niet meer. Daarom is het essentieel om de stevigheid in jezelf te vinden en je innerlijke kwaliteiten te ontdekken en voeden.

Liefde en licht zijn onze ware natuur, daar ligt onze kracht. Als we dat in het veld kunnen brengen, zijn we zo natuurlijk en zo krachtig.

Welke keuzes maak jij?

Het is goed, om jezelf dingen af te vragen.
“Klopt dit wel voor mij? Is dit nu van mij? Past dit bij mij?”
Deze vragen kunnen van belang zijn om jezelf onder de loep te nemen.
Laat jij je overrulen door oordeel, beelden en verhalen buiten je, of ga je terug naar jezelf?

Onderscheiden

Onderscheiden is zo belangrijk om je eigen plek goed in te nemen. Wat hoort bij mij en wat bij de ander.
Jezelf bepaalde zaken afvragen kunnen het verschil maken. Maak jij andere keuzes? Misschien voel je je anders dan de rest? Waar sta jij? Waar ligt jou grens?

We zijn als vrij mens geboren

Laten we respect hebben voor elkaar. Het is zo belangrijk om jezelf te kunnen zijn en te beseffen, dat jij de auteur bent van je leven en niet iemand of een organisatie buiten je.
We zijn als vrij mens geboren en het is van essentieel belang, dat we ook in de toekomst als vrij mens kunnen en mogen leven.

Zoek je rust, zoek je ontspanning, ga mediteren, ga naar buiten. Leg je focus op rust, blijdschap en liefde. Denk na over waar je staat en waar je heen wilt.

Maak zorgvuldig en liefdevol gebruik van de levensenergie

Bezig zijn met energie is voor mij als spelen in een tuin vol mogelijkheden. Hoe beweegt die energie? Wat is de richting? Waar houd je jezelf tegen? Waar stroomt het wel? Wat heb je nodig? Wat is er nog meer mogelijk?

Als we op energie niveau en in de verbeelding aan onszelf kunnen geven wat nodig is, komt er meer ruimte, krijg je nieuwe moed en kijk je weer met andere ogen.  

Jij hebt een creërend vermogen en constructieve beelden versterken je

Opstellingenavond

Op woensdag 28 april 2021 is er weer een opstellingenavond en er is die avond nog plaats voor een eigen opstelling en representanten. (1 april is vol.) Wil je ondersteuning of nieuwe stappen zetten? Je bent van harte welkom in de Zunne.

Liefde, licht en vrijheid gewenst,

Janneke.