Nieuws

Lieve allemaal

Hier kun je alle nieuws lezen over de workshops en cursussen in de Zunne te Westkapelle.

nieuwsbrief oktober 2018

30 oktober 2018

de Zunne te Westkapelle

Inhoud

  Wat is het toch fijn om mezelf en anderen te ondersteunen in het oneindige proces van groeien en zelf ont-plooiing. Het gaat om de verwezenlijking…

  Veel leesplezier!

  De Zunne

  image004

  Wat is het toch fijn om mezelf en anderen te ondersteunen in het oneindige proces van groeien en zelf ont-plooiing. Het gaat om de verwezenlijking van ons zelf, wat uitstijgt boven aanpassing en conditionering.

  Lief mens Kom lief mens
  Wees niet bang
  Om van jezelf te houden Kom lief mens
  Richt je op
  En open je hart Kom lief mens
  Zet een stap
  Naar een weg
  Vol geluk en vreugde

  Janneke.

  Er staan weer nieuwe groepsactiviteiten op de agenda.

  • Op maandagavond 10 december is er een Opstellingenavond van 19.30 uur tot 22.00 uur.

  Van onderstaande evenementen kun je alvast de datums in je agenda zetten als je deel wilt nemen. In een van de volgende nieuwsbrieven lees je hierover meer.

  • Op woensdagavond 16, 23 en 30 januari de WORKSHOP “Wordt 2019 jouw beste jaar?”
  • Op zaterdag 9 februari  en 9 maart de CURSUS “Intuïtieve Ontwikkeling.”

  De magie van het wetende veld tijdens de opstellingen raakt me iedere keer weer.
  De magie van het veld tijdens een opstelling is en blijft iedere keer weer zo bijzonder.
  Vaak vervallen mensen met veel coaching sessies in praten en mooie woorden, maar bij een opstelling ga je zien, ervaren, uit het hoofd, uit het praten, uit de mooie woorden, maar in de (onder)stroom van je leven. Op weg naar wat je zo zielsgraag wil. Dat is een enorme meerwaarde. Vooronderstellingen zijn maar vooronderstellingen en niets is wat het lijkt.
  Het is ongelofelijk belangrijk om op onze intuïtie te vertrouwen. De vraag onder de vraag is soms ook zo belangrijk. Het blijft me boeien om samen in het wetende veld volledig te vertrouwen op datgene wat gezien mag worden.
  Het verleden kan ons soms op onbewust niveau nog zo enorm in de weg zitten. Alles wat nog geen plek heeft gekregen of niet aangekeken is of weggeduwd wordt, kan een  onderstroom teweeg brengen.  Of dat nu ervaringen, familiegeheimen, angsten, trauma’s vanuit onze geschiedenis (zoals b.v. de oorlog), een jong overlijden, dood geborenen, miskramen, abortus, buitensluiting in het algemeen of andere onverwerkte zaken zijn.
  Middels opstellingen zien we, hoe belangrijk het is om het verleden onder ogen te zien, de  familiestructuur, of wat je ook terug zuigt of trekt van je eigen plek.
  Het werkt zo helend om aan te zien en misschien zelfs te ervaren waar jij nu werkelijk thuis hoort. Op jouw eigen plek in het veld. Als iets aangekeken, gezien of gehoord wordt, of een plek krijgt, op zijn plek valt, dan komt er verandering. 

  Wat wil jij in je leven?  En ga je dat ook daadwerkelijk doen?  Heb je een vraag of verlangen? Je bent van harte welkom voor een individueel consult en op maandagavond 10 december voor een opstelling of als representant van 19.30 uur tot 22.00 uur.
  Ook als je geen ervaring hebt met opstellingen kun je deelnemen. Ik wens een ieder een fijne tijd toe en een warme zunnige groet van Janneke.
  www.dezunne.nl