Nieuws

Lieve allemaal

Hier kun je alle nieuws lezen over de workshops en cursussen in de Zunne te Westkapelle.

Nieuwsbrief oktober 2023

18 oktober 2023

de Zunne te Westkapelle

Inhoud

  Lieve allemaal, Als er spanning is in de wereld om je heen, dan doet dat vanzelfsprekend ook wat met jou. Als je ontspannen kunt blijven…

  Veel leesplezier!

  Janneke de Nooijer

  Zittend tegen boom - hoe kun je nog meer ontspannen? - de Zunne Westkapelle Zeeland

  Lieve allemaal,

  Als er spanning is in de wereld om je heen, dan doet dat vanzelfsprekend ook wat met jou. Als je ontspannen kunt blijven terwijl er van alles om je heen gebeurt, is er meer ruimte om tot rust te komen en rust te ervaren.

  Hoe kun je nog meer ontspannen?

  Soms voel je ook in jezelf, dat je een grens overstijgt. Je ervaart een bepaalde spanning en wordt je bewust, dat er een andere beweging nodig is. Eens even rustig gaan zitten en in de vraag gaan kan je helpen.

  Wat leeft er in mij?
  Wat heb ik nodig om nog meer te kunnen ontspannen?


  Het kan bijvoorbeeld zijn, dat je lef nodig hebt om anders te durven zijn, of een lekker warm bad nemen, een ontspannen gezichtsmassage bij jezelf doen, mooie muziek luisteren, of een wandeling maken. Ook kun je bijvoorbeeld beperkende gedachten vervangen door verruimende gedachten. We kunnen niet in andere personen duiken wat die moeten doen. Wel kunnen we in onszelf duiken, wat kan ik doen?

  Wat heb ik nodig?

  Jezelf voeden met persoonlijke aandacht en bewustwording is een belangrijke sleutel naar meer vrede in jezelf. Lukt het even niet om alle spanning af te voeren? Je hoeft het niet alleen te doen.

  Opstellingenavonden

  Dinsdag 24 oktober om 19.30 uur.
  Er is deze avond nog plaats voor representanten.
  Dinsdag 7 november om 19.30 uur.
  Er is deze avond nog plaats voor representanten.
  Woensdag 22 november om 19.30 uur.
  Er is deze avond nog plaats voor een eigen opstelling en representanten.

  Wil je een gezinsopstelling, geboorteopstelling, familieopstelling of heb je een vraag of een verlangen? Je bent individueel en in een groep van harte welkom in de Zunne.

  Een fijne herfst gewenst en warme groet van Janneke.