Nieuws

Lieve allemaal

Hier kun je alle nieuws lezen over de workshops en cursussen in de Zunne te Westkapelle.

Nieuwsbrief september 2023

18 september 2023

de Zunne te Westkapelle

Inhoud

  Lieve allemaal, Met hernieuwde inzichten en kracht De afgelopen weken heb ik even pas op de plaats moeten maken. Het werd voor mij persoonlijk, door…

  Veel leesplezier!

  Janneke de Nooijer

  De Zunne - zonder wrijving geen glans - brilliant-4631343 analogicus

  Lieve allemaal,

  Met hernieuwde inzichten en kracht

  De afgelopen weken heb ik even pas op de plaats moeten maken. Het werd voor mij persoonlijk, door een breuk van mijn linker pols een vakantieavontuur naar de binnenwereld in plaats van bezig zijn met de buitenwereld. Ik heb me gefocust op heling, dankbaarheid en mijn vele mogelijkheden. Tja…..Nieuwe groei heeft ook aandacht, tijd en ruimte nodig. Soms kan het even schuren, maar zonder schuring geen glans.

  Verder ben ik enorm dankbaar voor de liefdevolle ondersteuning van de lieve mensen om me heen. Inmiddels is het gips eraf, ben ik bijna hersteld en vanaf deze week weer aan het werk. De rust, de tijd voor mezelf en bezig zijn met bewustzijn hebben me weer veel nieuwe inzichten, andere keuzes en ook nieuwe inspiratie gebracht.

  Nieuwe inspiratie

  Loop jij misschien tegen dingen aan in een periode van verandering? Dan kan het je ondersteunen om dit te uiten. Is uiting door middel van communicatie niet mogelijk, dan kun je ook gaan schrijven in een dagboekje. Schrijven helpt mij persoonlijk enorm en het geeft me vaak nieuwe inspiratie en vernieuwde inzichten. Ook ander vormen van creatieve uiting zoals tekenen, schilderen, kleuren of kleien maakt, dat je tot nieuwe inspiratie komt.

  Wat werkt voor jou inspirerend en wat houdt je tegen?

  Misschien kan de Zunne van betekenis zijn om meer inzicht te krijgen in je kwaliteiten en uitdagingen, of misschien wil je ondersteuning op een vraag, of in dingen waar je tegenaan loopt in het leven? Je bent van harte welkom.

  Opstellingenavonden in een groep

  Donderdag 28 september 2023 van 19.30 uur tot 22.00 uur.
  Er is deze avond nog plaats voor representanten.

  Dinsdag 24 oktober 2023 van 19.30 uur tot 22.00 uur.
  Er is deze avond nog plaats voor representanten.

  Woensdag 7 november van 19.30 uur tot 22.00 uur.
  Er is deze avond nog plaats voor een eigen opstelling en representanten.

  Woensdag 22 november van 19.30 uur tot 22.00 uur.
  Er is deze avond nog plaats voor een eigen opstelling en representanten.

  Je bent van harte welkom in de Zunne voor een individueel consult waarbij er meerdere werkmethodes ingezet worden, een individuele opstelling, een familieopstelling, een gezinsopstelling, het opstellen van een vraag, of voor een opstellingenavond in een groep.

  Liefs en een mooie nazomer gewenst,
  Janneke.