Je lichaam weet het antwoord

One Brain methode

Je lichaam weet de waarheid. Alle informatie ligt opgeslagen in de cellen.

De spiertest als communicatiemiddel.

Bij het werken met One Brain© vanuit de toegepaste kinesiologie, wordt de spiertest (een lichte druk op de onderarm) gebruikt om een antwoord te vragen aan het lichaam.  We communiceren dus met het lichaam en dat maakt, dat we op een andere manier informatie verkrijgen dan door alleen te praten. Je lichaam weet de waarheid.

Terug in leeftijd.

We gaan ook terug in leeftijd en vragen d.m.v. de spiertest naar de (oorzakelijke of betrokken) leeftijd.
Alle herinneringen en ervaringen in je leven zijn opgeslagen in de cellen van je lijf en door middel van de spiertest kunnen we uittesten wanneer en waarom je bent gaan twijfelen aan jezelf.

Correcties op een zachte manier

Correctie mogelijkheden zijn er vele en het lichaam geeft aan, welke het beste bij de situatie past.

We werken o.a. met systemisch werk 1 op 1, denk hierbij aan pesten of problemen op school, in het gezin of op het werk. Ontspanningsoefeningen, energiecorrecties, visualisatietechnieken, tappen of vasthouden van bepaalde punten op het lichaam (meridianen). We maken gebruik van symbolen, kleuren en essences zoals de Bach bloesems.

Door middel van coördinatieoefeningen kunnen we het lichaam en de hersenen trainen beter met elkaar samen te werken.

Talenten benutten en passie leven

Door inzicht te krijgen in jouw structuren kunnen we uittesten welke stappen je kunt zetten om tot nieuwe keuzes te komen.

Tevens kunnen we uittesten of er sprake is van spanning bij de dingen die je hoort en ziet.

De spiertest kan ook een middel zijn om te weten te komen, wat je weerhoudt om je talenten ten volle te benutten.

Als spanning is verminderd, of geen rol meer speelt, ben je beter in staat te kiezen wat je echt graag wilt. Dan kun je datgene doen wat je denkt en voelt, zonder angst of je het wel goed genoeg doet en zo kun je soepel en op je eigen natuurlijke manier omgaan met de uitdagingen op school, thuis of op je werk.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld: leerproblemen, dyslexie, faalangst, burn-out, gezondheidsklachten zowel fysiek als emotioneel, slaap problemen, relaties, of …noem maar op.

Ook komt het vaak voor, dat mensen het “gewoon” fijn vinden om te komen. Net zoals we soms naar de kapper gaan voor ons haar, of naar de schoonheidsspecialiste voor de huid, is dit voor “de binnenkant”.

We werken met kinderen en volwassenen. Een sessie duurt ongeveer 60 á 90 minuten.