Geloof in de beste versie van jezelf

overmij tekst1

Mijn eigen kinderen zijn mijn grootste leermeesters.

In het ziekenhuis heb ik in 25 jaar enorm veel ervaring opgedaan. Door met vele mensen te mogen werken werd het mij jaren geleden wel heel duidelijk, dat we niet alleen een lichaam zijn. We zijn ook niet alleen ons bloed, onze longen etc.

Vaak spelen er vele factoren vanuit ons leven mee, die te maken hebben met onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Datgene wat we meegemaakt hebben tot nu toe in ons leven, maar soms ook ballast vanuit het familiesysteem, onze manier van leven, hoe we ons voeden, letterlijk en figuurlijk en nog veel meer.

Ik ging op zoek naar meer diepgang en een holistisch manier van gezondheidszorg en volgde na mijn HBO opleiding klinische chemie vele opleidingen en cursussen op een andere vlakken. Zo heb ik in al die jaren mijn eigen manier van werken gevonden op individueel vlak en met groepen. Ik kan zeggen dat het een prachtig vak is.

Mensen en de wereld een beetje lichter en mooier maken. Ja, daar word ik blij van.

De Zunne is al weer vele jaren een plek waar je kunt loslaten wat niet meer past en waar je nieuwe keuzes kunt maken.

De Zunne familieopstellingen met Janneke de Nooijer in Westkapelle Zeeland
Janneke de Nooijer De Zunne Westkapelle Zeeland Systemisch coachen Familieopstellingen

“Ik denk vaak aan mijn zonnetje hoor”.

“Als ik bij jou ben geweest is het net of je me lach spray hebt gegeven. (dat is een compliment). Daarom ben jij vandaag mijn idool…..”.