Stralend op weg naar je verlangen

Reacties kinderen

 • “Ik vertrouw 100% op jouw. Jij bent geweldig en onwijs aardig…..”
 • “Als ik bij jou ben geweest is het net of je me lach spray hebt gegeven. (dat is een compliment). Daarom ben jij vandaag mijn idool…..”.
 • “Als ik bij jou ben geweest wordt mijn hart met liefde gevuld. Je krijgt van mij een tien plus…”.
 • Ik denk vaak aan mijn zonnetje hoor”.
 • Op donderdagmiddag ging ik naar Janneke toe, omdat ik niet kon slapen en dat komt omdat ik veel ruzie met een meisje uit mijn klas had.
  Daarom kon ik niet slapen dus m’n moeder en ik vonden het een goed idee om naar Janneke te gaan.

  Janneke heeft gevoeld wat er is gebeurd toen ik nog klein was en dat hebben we weg gedaan in mijn hoofd en dat is fijn.We gingen een tekening maken over wie er bij mij horen en wie ik kan vertrouwen en wie niet. Ik kreeg ook nog druppeltjes waar ik rustig van werd en het smaakte nergens naar.
  Ze heeft me ook verteld hoe ik met ruzie om moet gaan.Ik vond het heel rustgevend en ik kan nu ook beter slapen. Ik zou het leuk vinden om nog een keer te gaan. Groetjes Jonah (9 jaar)

Reacties ouders

 • Onze zoon is een zeer gevoelige jongen van nu bijna 11 jaar. Hij is gevoelig van baby af aan, dauwworm, melkallergie, alle prikkels, veranderingen, dat was hem allemaal te veel. Toen hij 6 jaar was viel het steeds meer op dat je hem slecht kon bereiken, zijn concentratie was slecht, zelf had hij er ook enorme hinder van. Hij wilde alles goed doen maar het lukte gewoon weg niet. Na onderzoeken kreeg hij de diagnose ADD.(wat ook goed HSP zou kunnen zijn.)  Wij hebben besloten om geen medicatie hiervoor te geven omdat we het hier hebben over een kind dat nog volop in de groei is, het is tenslotte ook geen ziekte. Wel zijn wij met de homeopaat aan de slag gegaan om hem te helpen. Dit heeft wel voor enige stabiliteit gezorgd betreft de gevoeligheid maar zijn concentratie bleef toch een probleem. Sociaal emotioneel begon ook ‘lastiger’ te worden. Wij zijn rond die tijd bij Janneke van ‘de Zunne’ uitgekomen en ‘de gok’ met onze zoon gewaagd.  Hij heeft Janneke’s behandeling als zeer positief ontvangen (one brain) , na het bezoek aan ‘de Zunne’ is hij enorm opgeknapt. Hij is beter te bereiken, sociaal/emotioneel lijkt hij stukken beter in zijn vel te zitten, TOP! Op advies van Janneke nog langs de osteopaat geweest, nu een maand verder blijkt dat hij de afgelopen tijd op school zich stukken beter kan concentreren!
 • Mam; De dag ging supersnel voorbij. En weet je hoe dat kwam? Ik had alles zo snel af dat ik bij de snelste van de klas hoorde!!! (daar knap je als moeder toch ook enorm van op?!)   Groetjes Miriam
 • Na de ‘sessie’ was hij heerlijk opgelucht vanbinnen, je kon goed merken aan hem dat hij ruimte had gekregen. Op school is hij ook meer geconcentreerd zegt de juf. Heel fijn dat we je hebben gevonden en als hij terugvalt, dan komen we gewoon weer een keertje langs, want hij vond het ook nog eens heel gezellig.
 • Wat bijzonder zeg. Wat er al niet gebeurd is na de sessie en de goede tips die we hebben gekregen. Er is veel meer rust in huis en onder het eten is er rust aan tafel. Ook zijn we in een andere volgorde gaan zitten aan tafel. We hebben gewoon een ander kind en daarmee een ander gezin.  Nogmaals heel veel dank.
 • …….de buikpijn is niet meer terug gekomen en We hebben weer een blij en vrolijk kind.
 • "Geweldig om haar bezig te zien met rode blosjes op haar wangen. Zo´n ander kind dan vorige week…….”.
 • “Het is fijn dat ze steeds zo vrolijk is, als we bij jou geweest zijn. Ik herken mijn eigen kind niet! Het is net of dat “zware” er dan een tijdje vanaf is….”
 • “Ze vond het super gezellig bij jou gisterenavond!”
 • “De sticker die ze had uitgezocht, een slapende zon, heeft ze op haar bed geplakt. Want in bed moet haar zonnetje slapen………Natuurlijk vond ze het allemaal ook een beetje vreemd en wil altijd voor alles een verklaring: “eerst zien, dan geloven”.
 • "Ze zei: “Ik voel me zó lekker rustig in mijn hoofd en opgelucht” en heeft héérlijk geslapen”.
 • “Alles is nu zo anders. Ik geniet nu ook meer van haar en het voelt ook veel rustiger voor mezelf. Het zit hem in kleine onopvallende dingen zoals niet meer tien keer roepen voor het slapen gaan, niet meer achter me aankomen als ik wegloop uit de klas  enz.”
 • "Nogmaals bedankt hoor. Het gaat zo enorm goed. Hij plast niet meer in bed en is ook veel liever. Zelf ben ik ook veranderd als moeder door de inzichten die ik heb gekregen."

Reacties 1 op 1 consulten

 • De reading, die Janneke mij gaf, vond ik heel inzichtgevend voor mezelf. Het heeft ertoe geleid dat ik stappen durfde te zetten die ik eerder niet durfde te nemen. Ook was de reading een bevestiging van dingen, die ik niet onder ogen durfde te zien. Het leerde mij de samenhang zien tussen heden, verleden en toekomst. Hoe het verleden door kan werken in het heden en hoe ik dat zelf, daar waar nodig, kan veranderen of iets aan toe kan voegen voor de toekomst. Ik vond de reading heel treffend en hoe meer ik hem achteraf beluister, hoe meer ik ontdek! Dat maakt alles heel verhelderend naar mezelf toe. Janneke, Bedankt voor de prachtige reading! Pearl
  De aura reading liet mij zien wat een prachtig mens ik ben, wat mijn kwaliteiten zijn, hoe ik in contact kon komen met mezelf en hoe dat mijn leven zou veranderen. Ik vond het heel bijzonder. Nelleke
 • Bijna alles wat er verteld werd klopte gewoon, ik vond het zeer verhelderend.
  Soms was het erg confronterend en emotioneel. Ben blij dat ik het een keer gedaan heb en heb er zeker van geleerd.
  Er kwamen ook punten naar voren waarvan ik eigenlijk niet wist dat ik ze in me had en waar ik zeker wat mee kan.   M.
 • Hallo Janneke, Ik wil graag een reactie geven op de aura reading die ik van je gehad. Een aura reading….ik had er al vaker over gehoord. Omdat ik meer inzicht in mezelf wilde krijgen dacht ik :” Ik geef mezelf een aura reading cadeau”. Ik heb het als heel verrijkend ervaren…….het is alsof je naar jezelf kijkt via de beelden die Janneke ziet. Zij vertelt wat ze ziet en “vertaalt” het voor je. Zo duidelijk, zo herkenbaar. Je begrijpt beter hoe je in elkaar zit, wat je sterke kanten zijn en hoe het bv. komt dat je op een bepaalde manier reageert op mensen. Het was een uitleg over mijzelf aan mijzelf. Het voelde als een speciaal geschenk, zo bijzonder dat ik het iedereen kan aanraden. J.P.
 • Lieve Janneke, De reading heeft mijn ogen geopend in veel opzichten. Ik draafde maar door en vergat daarbij dat ik er ook nog was. Veel dingen zijn uitgekomen en kan ik nog dagelijks gebruiken.
  Heel leerzaam en echt een aanrader! Groetjes Rianne
 • “Ik heb zoveel aan de sessies bij jou gehad. Ik zet mezelf nu vaker op het eerste plan. Door onze gesprekken en de diepere inzichten weet ik dat het niet egoïstisch is, maar juist nodig om aardig voor mezelf te zijn. Nogmaals bedankt. Ik kom zeker nog vaker. Het is een heerlijke manier van extra aandacht voor mij.”
 • “Ik wilde je even op de hoogte brengen van het feit dat ons zoontje sinds een klein weekje doorslaapt. Heerlijk!!
  Ik heb heel erg veel gehad aan je bezoek. Zoveel handige tips en handigheidjes.”
   “Nu snap ik, dat als je iets graag wil, en je visualiseert de situatie van te voren, er verschillende dingen op je pad kunnen komen, die je de weg wijzen. Dus hoeven we alleen maar in actie te komen om het werkelijkheid te laten worden. Wat mooi hè? Nu moet ik alleen nog van het gevoel af dat ik het op één of andere manier niet verdien of schuldig voel t.o.v. anderen. Het deed me ook nog denken aan wat jij zei over het positief visualiseren”. “Ik ben heel tevreden over mezelf sinds mijn laatste bezoekje bij jou”.
 • “Ik lees heel veel,  ik wandel veel, zeg vaker NEE, ik neem vaker mijn rust”.
 • …Wat een krachtige sessies waren dat. Er is veel op zijn plek gevallen. Ik voel me een heel ander mens. Veel steviger en duidelijker, als herboren. …..Liefs M.

Reacties cursussen en workshops

 • Begin dit jaar heb ik met veel plezier de cursus 'Op weg naar je verlangen' gevolgd bij Janneke. Voorafgaand aan de cursus kreeg ik een persoonlijke intake door Janneke en tijdens de cursus stond je verlangen voor het nieuwe jaar centraal en daarnaast het samenstellen van een visionboard. Dit jaar wilde ik heel graag op vakantie naar Sicilië, stond al half gepland voor de meivakantie maar ging uiteindelijk niet door wegens allerlei omstandigheden. Daarna heb ik het idee van de vakantie losgelaten. Twee weken voor de zomervakantie hoorde ik een reclame over op vakantie gaan, die precies aansloot bij mijn situatie. Enkele minuten later ontving ik een appje van mijn beste vriendin: zullen we in de zomervakantie toch een weekje weggaan?
  Waar we in de meivakantie allebei niet konden wegens financiële overwegingen, waren die 'toevallig' de week ervoor voor ons allebei opgelost. Dus besloten we in te zetten op Italië, ons favoriete vakantieland. We gingen voor een last minute, bestemming lieten we over aan het toeval. Een week later belde mijn vriendin met de mededeling dat de mevrouw bij het reisbureau de perfecte vakantie voor ons had gevonden, bestemming: Sicilië!
  In de cursus bij Janneke heb ik geleerd dat het 'veld' naar je toe komt en het te verwelkomen, vertrouwen en weer los te laten. 
  Hierdoor maak ik steeds regelmatiger situaties mee zoals de bovenstaande. 
  De cursus 'Op weg naar je verlangen' of het volgen van de dag 'Opstellen van het verlangen' kan ik iedereen aanraden, met als hoofdreden dat het vooral heel erg leuk is om te leren gaan met het 'veld'.  Marloes
 • De cursus heeft me meer zekerheid gegeven. Ik kreeg nog meer zelfkennis en openheid. Door de inzichten die ik kreeg bij de oefeningen, kon ik stappen zetten om afscheid te nemen van bepaalde zaken en ik mocht meer ontvangen.  M.J.

 • Ik heb bevestiging, motivatie en inspiratie mogen ontvangen door de cursus. Ik heb nu meer aandacht voor mezelf en nog meer bewustwording. Ik kan nu zelf aan de slag gaan met contact maken met mijn chakra’s.   A.S 

 • Voordat ik mijzelf inschreef voor de cursus, leefde ik teveel buiten mezelf. Ik had het gevoel geleefd te worden, waardoor mijn werkelijke wensen niet door mezelf gehoord konden worden. Door de oefeningen tijdens de cursus en door er thuis ook mee bezig te zijn, heb ik veel meer inzicht in mezelf gekregen. Ik heb een begin gemaakt met te doen wat ik écht graag wil en daardoor voel ik me lekkerder in mijn vel, ben ik vrolijker, eerlijker tegenover mezelf en leef ik bewuster. Ook blijk ik nu in staat, gebeurtenissen uit het verleden stukje bij beetje los te laten. Wat ik ook erg leerzaam vond, is de werking van de chakra’s en waar iedere chakra voor staat. Dit wordt duidelijk uitgelegd, doordat we iedere les informatie krijgen over de betreffende chakra. Door deze cursus weet ik nu heel goed wat ik verder met mijn leven wil en kan doen. Het is echt een aanrader! Bedankt voor de leerzame en liefdevolle workshop! 

 • Bedankt voor de cursus avonden van de afgelopen weken! De eerste keer kwam ik naar je toe, eigenlijk zonder verwachtingen….of eigenlijk wist ik niet goed wat ik verwachten moest. Maar het voelt goed, het voelt goed om op deze manier bezig te zijn …………..

 • Deze cursus is heel goed voor me, ik leef bewuster. Geniet bewuster. Sta achter wat ik doe en waar ik voor ga……………

 • “Ik heb zoveel aan de sessies bij jou gehad. Ik zet mezelf nu vaker op het eerste plan. Door onze gesprekken en de diepere inzichten weet ik dat het niet egoïstisch is, maar juist nodig om aardig voor mezelf te zijn. Nogmaals bedankt. Ik kom zeker nog vaker. Het is een heerlijke manier van extra aandacht voor mij.”

 • “Ik wilde je even op de hoogte brengen van het feit dat ons zoontje sinds een klein weekje doorslaapt. Heerlijk!!
  Ik heb heel erg veel gehad aan je bezoek. Zoveel handige tips en handigheidjes.”

 • “Nu snap ik, dat als je iets graag wil, en je visualiseert de situatie van te voren, er verschillende dingen op je pad kunnen komen, die je de weg wijzen. Dus hoeven we alleen maar in actie te komen om het werkelijkheid te laten worden. Wat mooi hè? Nu moet ik alleen nog van het gevoel af dat ik het op één of andere manier niet verdien of schuldig voel t.o.v. anderen. Het deed me ook nog denken aan wat jij zei over het positief visualiseren”. 

 • “Ik ben heel tevreden over mezelf sinds mijn laatste bezoekje bij jou”.

 • “Ik lees heel veel,  ik wandel veel, zeg vaker NEE, ik neem vaker mijn rust”.