Stralend op weg naar je verlangen

Urim code en Bron code

Energetisch werkende stoelen met een sterk werkende lichtmatrix. Je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd.

In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar

“Lees verder”.

 Energetisch werkende stoel de Urim-Code

De Urim-Code  is een energetisch werkende stoel met een sterk werkende Licht-matrix.

Deze stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en zielniveau. Ook wordt je zelfhelend vermogen geactiveerd.

Ook kinderen mogen de URIM-Code gebruiken

 

De werking van URIM-Code

De werking van de energetische stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren op meerdere manieren. De  Licht-matrix van de Urim-Code stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt! De Urim-Code heeft invloed op de lichtkracht van het elektromagnetisch lichaam (de aura), op alle energiebanen, op de nadi’s, de meridianen, organen, de trillingsfrequenties van het lichaam en de communicatie van alle cellen!  Dit is meetbaar en vaak ook  voelbaar!

De Licht-matrix, signaleert de aanwezige onbalans en werkt daarop in. De lijst met lichamelijke aandoeningen waarbij URIM-Code ingezet kan worden is groot. Resultaten worden gemeld bij chronische moeheid, rugklachten, blokkades van energieën, balanceren van weefsel bij oude littekens, wegvloeien van spanningen, slapeloosheid, reuma en hoofdpijnen, pijnklachten enz.

Energetische stoel de Bron-Code

Deze stoel heeft specifieke programma’s, om herinneringen en conditioneringen, aangenomen illusies te wissen die je vasthouden in een andere realiteit omtrent wie je werkelijk bent. Deze schijnwerkelijkheden kunnen erg belastend werken op je totale zijn.

Ook kinderen kunnen in de Zunne onder begeleiding de Bron- Code gebruiken.

De Bron-Code werkt op cel-en ziel niveau en kent vijf programma’s die op diep niveau werken:

Programma 1 zorgt ervoor dat belastende herinneringen worden gewist, die je mee hebt genomen uit andere ervaringen (je kunt dit vorige levens noemen of ervaringen die in de parallelle werelden plaats vinden).

Programma 2 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen van je ouders en de familiepatronen via genetische coderingen en overgeërfde conditioneringen.

Programma 3 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen uit beladen situaties in dit leven.

Programma 4 zorgt ervoor dat jouw ziel frequentie weer in evenwicht komt en harmonieert met je ‘aardse’ frequenties. Eenheid! Hooggevoeligheid wordt omgevormd naar authentieke kracht.

Programma 5 zorgt ervoor dat de hartfrequentie sterk geactiveerd wordt.

Deze stoelen zijn ontworpen door Monique Timmers en Janneke heeft de opleidingen  Bron-Code en Urim-code op de spirituele school bij Monique gevolgd.