Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Datum

Op aanvraag verzorgd. Laat gerust weten of je interesse hebt.

Kosten

Op maat

Locatie

In de Zunne, op Zuidstraat 111a, 4361AH Westkapelle, Zeeland

Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Als je de kunst verstaat om de juiste aandacht aan jezelf te geven

word je uitstraling kleurrijker en krachtiger

en je kwaliteit van leven neemt toe.

Een ruimer bewustzijn en minder stress

We gaan deze cursus contact maken met de aura en de chakra’s. We verbinden ons met de diepere krachtbron in onszelf en geven expressie vanuit onze werkelijkheid. Dat geeft een ruimer bewustzijn en minder stress.

Balans

De juiste persoonlijke aandacht laat je levensenergie meer stromen en het stimuleert om beter in balans te blijven. Het wordt dan ook vaak makkelijker om aan je eigen verwachtingen te voldoen in plaats van aan die van anderen.

Contact maken met de aura en de chakra’s

Je maakt tijdens de lessen contact met de stralende kracht in jezelf door met je aandacht naar binnen te gaan. Je leert om goed te gronden en dicht bij jezelf te blijven.

Je maakt contact met je aura, het energieveld om je heen en iedere les zetten we een ander chakra extra in het zonnetje. Je leert ervaren waar je grens ligt en waar je hem overschrijdt. Het is geen theorie cursus, maar een ervaringscursus.

Je leert energie bewust te laten doorstromen en te zoeken naar een voor jou goede balans.  Ook ga je op een creatieve manier te werk door je gevoel uit te drukken op papier, met kleurpotlood of pastel krijt. Je hoeft hier totaal geen tekenervaring voor te hebben.

Iedere week trekken we een kaartje (engelen- aartsengelen- godinnen- symbolen- of dolfijnen kaartje), welke je ondersteunt in je ervaringen.  Kortom; Je word je dieper bewust wat voor jouw de juiste aandacht is.

Wil je graag je innerlijke kracht herwinnen en een goede verbinding met je bron van inspiratie?  Dan zou deze cursus iets voor jou kunnen zijn. Je bent van harte welkom!