Op welke plek sta jij?

Systemisch coachen

Familieopstellingen, gezinsopstellingen, geboorteopstellingen, traumaopstellingen, tafelopstellingen.

Je wens verwezenlijken door middel van systemisch coachen.  

Er zijn veel manieren op te kijken naar de onderstroom in een systeem. Heb je een vraag of een verlangen, dan zit er vaak een onderstroom die maakt, dat je niet verder komt of steeds tegen dezelfde dingen aanloopt die maken dat je in de herhaling valt.

Opstellen van het verlangen of je vraag.

Door middel van een opstelling kijk je als het ware in een spiegel. Deze spiegel toont, waar je heen kijkt en waar je van weg kijkt. Het is een ontdekking van je innerlijke wereld.  Je bepaalt zelf, welke stappen je zet, om je verder te ont- wikkelen.

Elke vraag over jezelf, of elk verlangen voor jezelf kan een vertrekpunt zijn voor een opstelling.

Individueel.

In een individuele opstelling (d.m.v. voorwerpen, viltlappen en bij kinderen soms ook een tafelopstelling met poppetjes) is er de volle aandacht voor jouw proces en om de innerlijke dynamieken te onderzoeken, aan te kijken en te helen.

In een groep.

In een groep worden personen (representanten) opgesteld voor familieleden, bepaalde woorden of delen, om zo de dynamiek te onderzoeken in wat er speelt t.a.v. jou vraag of verlangen.

In de Zunne kun je een afspraak maken voor een individuele opstelling en geregeld worden er ook opstellingenavonden of dagen georganiseerd voor groepen. De geplande datums en tijden vind je in de agenda.

"De werking van het wetende veld is o zo verbazingwekkend krachtig".