Jij zelf hebt de antwoorden in huis

Cursussen

Intuïtieve ontwikkeling

Jijzelf hebt de antwoorden “in huis”.

Als we de juiste aandacht aan onszelf geven, worden we krachtiger en de kwaliteit van leven neemt toe. Maar wat is dan “de juiste aandacht?” Er is er maar één die de antwoorden in huis heeft en dat ben jij.

Wat ga je doen?

Je gaat contact maken met je intuïtie d.m.v. praktische en creatieve oefeningen. Het is geen theorie cursus, maar een cursus vol ervaren.  Je krijgt korte stukjes theoretische informatie. Je maakt contact met je aura, het energieveld om je heen en iedere les zetten we een ander chakra extra in het zonnetje. Je gaat naar binnen met je aandacht en maakt contact met de stralende kracht in jezelf en met datgene, wat je in jezelf tegen houdt. Je leert om goed te gronden en dicht bij jezelf te blijven, ook al is het soms chaos om je heen. Je leert ervaren waar je grens ligt en waar je hem overschrijdt. Je gaat onderscheiden, wat bij jou hoort en wat je bij de ander kunt laten. Je leert energie bewust te laten doorstromen en te zoeken naar een voor jou goede balans. Ook ga je soms op een creatieve manier te werk door je gevoel uit te drukken op papier, met kleurpotlood of pastel krijt. Je hoeft hier totaal geen teken ervaring voor te hebben. Iedere week trekken we een kaartje (engelen- aartsengelen- godinnen- dolfijnen kaartje), welke je kan ondersteunen in je ervaringen. Kortom; Je krijgt op een dieper niveau inzicht in gebieden van je leven waar je jezelf tegenhoudt en waar je kracht ligt. Je word je dieper bewust wat voor jouw de juiste aandacht is.

Voor wie is deze cursus?

Wil je graag je innerlijke kracht herwinnen en een goede verbinding met je bron van inspiratie?  Dan zou deze cursus iets voor jou kunnen zijn. Je bent van harte welkom!

Er wordt aangeraden, om vooraf aan de cursus een aurareading te hebben gedaan. Het is niet verplicht.

 

Driedaagse cursus “Opnieuw verbinden met open hart”

We laten ons ondersteunen door de energie van de Dolfijnen en al het licht wat er voor ons is.

Een cursus waarin we ons opnieuw gaan verbinden met een open hart.

Wat is het doel van deze cursus?

Je gaat werken met de energie van de Dolfijnen en de intentie om oude patronen los te laten en nieuwe mogelijkheden toe te laten. Dat geeft nieuwe groei. Je doet dit d.m.v. prachtige praktische oefeningen, meditaties en iedere dag ontvang je een Dolfijnen inwijding.

Je gaat opnieuw verbinden met een open hart, om zo vanuit jouw unieke waarheid naar buiten te komen. Ervaren, waar je kracht ligt en wat echt vrij zijn inhoudt. Zonder oordeel, zonder schaamte, zonder je belast te voelen je pure zelf kunnen zijn. Als het ware transparant zijn en ervaren, dat er in open verbinding alle ruimte is.

Deze 3 daagse cursus wordt op verzoek ook op locatie gegeven.

spreukmet agrond

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten bij de Zunne? Schrijf je gerust in, je kunt je later ook weer uitschrijven.

Tel +31 (0)118 572116
of 06 51960811
janneke@dezunne.nl