Jij zelf hebt de antwoorden in huis

Cursussen

Intuïtieve ontwikkeling

Jijzelf hebt de antwoorden “in huis”.

Als we de juiste aandacht aan onszelf geven, worden we krachtiger en de kwaliteit van leven neemt toe. Maar wat is dan “de juiste aandacht?” Er is er maar één die de antwoorden in huis heeft en dat ben jij.

Wat ga je doen?

Je gaat contact maken met je intuïtie d.m.v. praktische en creatieve oefeningen. Het is geen theorie cursus, maar een cursus vol ervaren.  Je krijgt korte stukjes theoretische informatie. Je maakt contact met je aura, het energieveld om je heen en iedere les zetten we een ander chakra extra in het zonnetje. Je gaat naar binnen met je aandacht en maakt contact met de stralende kracht in jezelf en met datgene, wat je in jezelf tegen houdt. Je leert om goed te gronden en dicht bij jezelf te blijven, ook al is het soms chaos om je heen. Je leert ervaren waar je grens ligt en waar je hem overschrijdt. Je gaat onderscheiden, wat bij jou hoort en wat je bij de ander kunt laten. Je leert energie bewust te laten doorstromen en te zoeken naar een voor jou goede balans. Ook ga je soms op een creatieve manier te werk door je gevoel uit te drukken op papier, met kleurpotlood of pastel krijt. Je hoeft hier totaal geen teken ervaring voor te hebben. Iedere week trekken we een kaartje (engelen- aartsengelen- godinnen- dolfijnen kaartje), welke je kan ondersteunen in je ervaringen. Kortom; Je krijgt op een dieper niveau inzicht in gebieden van je leven waar je jezelf tegenhoudt en waar je kracht ligt. Je word je dieper bewust wat voor jouw de juiste aandacht is.

Voor wie is deze cursus?

Wil je graag je innerlijke kracht herwinnen en een goede verbinding met je bron van inspiratie?  Dan zou deze cursus iets voor jou kunnen zijn. Je bent van harte welkom!

Er wordt aangeraden, om vooraf aan de cursus een aurareading te hebben gedaan. Het is niet verplicht.

spreukmet agrond