Meer zelfinzicht

Aurareading

Een goede aurareading stimuleert je en brengt je meer bij je essentie.  

Ieder mens heeft een unieke uitstraling

Onze uitstraling, ofwel het energieveld om ons heen noemen we de aura.

De uitstraling van onszelf en van anderen voelen we eigenlijk van nature aan. Bijvoorbeeld: je kunt een kamer binnenkomen en soms de stemming al gelijk aanvoelen, of je kunt bruisen van energie als je doet wat bij je past.

Wat is een aurareading?

Terwijl je rustig zit te luisteren, wordt jouw unieke uitstraling, de aura en de chakra’s intuïtief waargenomen en vertaald in woorden.

In een reading komen o.a. naar voren

  • Waar je jezelf tegen houdt, waar je jezelf tekort doet en welk effect dit kan hebben.
  • Welke conclusies je hebt getrokken naar aanleiding van ervaringen uit het verleden en hoe deze doorwerken in je dagelijks leven.
  • Waar je talenten en kwaliteiten liggen.

Kortom een reading gaat over je persoonlijke ontwikkeling vanuit het verleden, in het nu met het oog op de toekomst.

Waarom een aurareading?

Een aurareading is specifiek op jouw en je situatie van toepassing en geeft inzicht in je eigen kracht en mogelijkheden.

De aura en de chakra’s bevatten een schat aan informatie over jezelf en je leven.

Als je met vragen zit, of je hebt het gevoel dat je niet verder komt, dan kan een reading je weer op weg helpen. Ook kun je een reading laten doen, omdat je nieuwsgierig bent.

Een goede aurareading stimuleert je en brengt je meer bij je essentie.

Met vernieuwde energie, meer inzicht in je eigen kracht en inspiratie is het mogelijk om nieuwe keuzes te maken en nieuwe stappen te zetten.

Een aurareading geeft vaak een duwtje in de goede richting en na een aurareading zie je dan ook vaak, dat men net wel een stap kan zetten of een besluit gaat nemen.

Hoe lang duurt een aurareading?

Een reading duurt ongeveer 70 á 80 minuten en je kunt deze opnemen op je mobiel of andere opname apparatuur. Als je wilt, dan neemt Janneke hem ook op.

Janneke heeft haar opleiding gevolgd bij Carolina Bont’s Centrum voor Effectieve Intuïtie en is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Aurareaders.