Nieuws

Lieve allemaal

Hier kun je alle nieuws lezen over de workshops en cursussen in de Zunne te Westkapelle.

Nieuwsbrief april 2020

03 april 2020

de Zunne te Westkapelle

Inhoud

  Lieve allemaal, Wat gebeurt er toch veel in onszelf en in de wereld. Natuurlijk is het zaak om de regels in acht te nemen. Maar…

  Veel leesplezier!

  Janneke de Nooijer

  unnamed(2)

  Lieve allemaal, Wat gebeurt er toch veel in onszelf en in de wereld. Natuurlijk is het zaak om de regels in acht te nemen. Maar er is nog iets heel belangrijks.
  De meesten weten ook hoe energie werkt en laten we vooral het volgende niet vergeten: Energie volgt de gedachte.
  We kunnen niet altijd alles voorkomen, maar wel kiezen hoe we er mee omgaan. We kunnen onze energie bewust inzetten en focussen op heling, op datgene wat fijn is en goed gaat, op positieve beelden, in plaats van ons te richten op verspreiding van angst en paniek.

  Je eigen licht is je grootste bescherming
  In deze tijd is het zaak om het immuunsysteem zo optimaal mogelijk te houden. Als we op bepaalde momenten even met onze aandacht naar binnen gaan, dan werkt dat al helend door. Jezelf voeden.
  Ga even lekker zitten, voel dat de aarde jou voedt en draagt en maak contact met je hart. Visualiseer een warme bron van liefdevol helend licht in je hart. Laat jou liefdevolle krachtige zon in je hart groter worden en door je hele lichaam stromen.
  Jouw eigen licht toelaten en uitbreiden maakt, dat oude programma’s overschreven kunnen worden. Je eigen licht is je grootste bescherming.
  Als het je teveel wordt ga dan even zitten, even dichtbij jezelf, zet eventueel een rustig muziekje op als dat goed voelt en maak weer contact met het licht in jezelf. Je kunt ook even je hand op je hart te houden en rustig blijven doorademen met de focus op je eigen licht en liefde. Laten we bij onszelf beginnen
  Laten we in de vraag blijven. Wat vertelt je intuïtie?
  Wat ervaar je?
  Wat voel je zelf?
  Wat kun je zélf veranderen en hoe?
  Wat heb je nodig?
  Wat is er nog meer mogelijk? Jij staat aan het roer van je leven
  Wat er ook om je heen gebeurd. Er zit een enorm krachtige bron van gezondheid
  In een ieder van ons. Individuele consulten gaan telefonisch.
  De individuele consulten doen we telefonisch en deze sessies verlopen tot nu toe prachtig en diepgaand.
  Juist ook in deze enerverende tijd kunnen er oude angsten naar boven komen. Er gebeurd veel op persoonlijk vlak, in gezinnen en ook op werkgebied. Als je ergens mee zit, hoef je er niet alleen mee rond te blijven lopen en ben je van harte welkom voor een telefonisch consult. Een eigen plek waar je niet gestoord kunt worden. 
  Het is belangrijk als je een telefonisch consult doet, dat je een plek hebt waar je niet gestoord kunt worden, zodat het enkel en alleen even over jou kan gaan en zo kunnen we in de sessie ook de diepte in gaan.
  Omdat er veel mensen met kinderen thuis zijn, werk ik nu ook vaker in de avond. Ik raad je aan de sessie op te nemen, zodat je deze later eventueel nog terug kunt luisteren.
  Je kunt voor een telefonisch consult een afspraak maken per mail of telefoon.

  Geen groepsactiviteiten. Tot 1 juni zullen er in de Zunne geen groepsactiviteiten plaats vinden.
  De opstellingenavond van 7 mei is geannuleerd.De liefde voor jezelf werkt zo enorm krachtig voor je immuunsysteem. Ik hoop dat je de tijd blijft nemen om je eigen licht regelmatig te voeden, wat er ook om je heen gebeurd.
  Je bent welkom via een telefonisch consult in de Zunne als je hierbij ondersteuning wilt.

  Zorg goed voor jezelf en elkaar.

  Liefs Janneke.