Nieuwsbrief December 2019

Hoe waardevol is het, dat je ten allen tijde jezelf kunt zijn.

Stop met vergelijken

Je bent al leuk genoeg

Janneke

Hoe kun jij jezelf zijn?

Aangepast gedrag lijdt vaak tot ongelukkige mensen en heel vaak is er aangepast gedrag en zeker niet alleen bij kinderen. Iedereen vind ook dikwijls overal wat van, maar ieder mens heeft andere behoeftes en kwaliteiten.          

Er zijn al genoeg anderen en van jou is er maar één. 

Kennis hebben van wie je bent zorgt ervoor, dat je ten allen tijde kunt zijn wie je bent en bewustwording hierover is essentieel. Jezelf zijn is namelijk het enige wat je kunt als je een gelukkig leven wilt. Een leven waarin je dus in je element bent.

In de Zunne worden tijdens een all.in.one consult de vele tools die jou kunnen ondersteunen ingezet. https://www.dezunne.nl/coaching/

Als er mensen in de Zunne komen voor een consult kijk ik altijd naar de Nine Star Ki getallen.

Wat is nu eigenlijk Nine Star Ki?

Nine Star Ki is de oudste astrologische werkvorm. Deze methode verteld hoe je in elkaar zit, wat je drijfveren zijn, wat je valkuilen zijn en wat je behoeften zijn. Het is heel fijn om te weten, waar je kwaliteiten liggen en hoe je het allerbeste kunt halen uit je werk, je relaties en natuurlijk jouw zelf. Je gaat begrijpen, waarom een ander doet wat hij of zij doet.

Door begrip gaan we weg van oordeel en Nine Star Ki helpt tot dit begrip te komen. Door Nine Star Ki ga je snappen, waarom bepaalde keuzes bij je passen. Je leert te begrijpen, wat de invloed was door jou opvoeding en wat jou opvoeding bij je eigen kinderen doet als je ouder bent.

Durf jij naar jezelf te kijken? Lijkt het je leuk, om iets te weten van Nine Star Ki en je eigen blauwdruk, of die van je familieleden?

Al vanaf 2014 ben ik met Nine Star Ki bezig en ik heb nog nooit gehad, dat het niet klopte. Het is een bijzonder waardevolle tool, ook voor gezinnen. Ik vind eigenlijk, dat iedere ouder, leerkracht, opvoeder hier inzicht in zou moeten hebben. Het kan je zo enorm helpen om de ander beter te begrijpen.

Opstellingenavond woensdag 18 december van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Er is nog plaats voor representanten. Ook als je geen ervaring hebt met opstellingen ben je van harte welkom.

Workshop “Wordt 2020 jou beste jaar?”

Woensdag 15, 22 en 29 januari 2019 van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur.

Iedere deelnemer krijgt vooraf een persoonlijk consult.

Verdere info. vind je op https://www.dezunne.nl/agenda/

Wil je deelnemen aan een workshop of een afspraak maken voor een individueel consult?

Je bent van harte welkom in de Zunne.

Iedereen gezellige feestdagen toegewenst en een warme groet van Janneke.