Nieuws

Lieve allemaal

Hier kun je alle nieuws lezen over de workshops en cursussen in de Zunne te Westkapelle.

Nieuwsbrief Januari 2021

10 januari 2021

de Zunne te Westkapelle

Inhoud

  Lieve allemaal, De gevolgen van alles wat er gaande is op dit moment, is voor velen niet te overzien. Tevens leidt deze gekke situatie naar…

  Veel leesplezier!

  Janneke de Nooijer

  unnamed (13)

  Lieve allemaal,

  De gevolgen van alles wat er gaande is op dit moment, is voor velen niet te overzien. Tevens leidt deze gekke situatie naar meer bewustzijn. Het pad wat achter en voor ons ligt, is voor iedereen anders.Kies je voor angst of liefde?
  Ga alsjeblieft niet bijdragen aan de angst, angst scenario’s of angstbeelden. Ook al is het soms een grote uitdaging, ga jezelf voeden en in je licht staan. Neem tijdig je rust momenten en probeer te leven in de vraag. De antwoorden hoef je nu nog niet te weten. Mag het over jou gaan?
  Erken waar je aandacht heen gaat en ga op zoek naar je eigen centrum. In jezelf ligt het antwoord en het is zo belangrijk om je eigen weg te gaan.
  Stel jezelf deze vragen eens en voel wat bij jou past. Waar krijg je energie van en wat neemt energie?
  Laat jij je mening vormen door de ander, of vorm je deze door dieper onderzoek te doen, naar je eigen hart te gaan en naar je intuïtie te luisteren? Jij bepaalt het. Jouw leven is van jou!
  Soms voel je beter wie je zelf bent en wat bij jou past, door even afstand te nemen. De juiste aandacht geven aan jezelf maakt, dat je weer mogelijkheden ziet en dat is zo voedend voor je liefde en je licht. Het donker en het licht
  De aarde en de kosmos
  De stroom van lava en gesteente
  Denderend over me heen
  Voelend de zachtheid en de kracht
  Samenkomend
  Oh jee…….
  Gemengde gevoelens…
  Ga ik ze verstikken
  Of laat ik ze stromen?

  Janneke

  Jij bent meester over je leven en jij bepaald wat je denkt, zegt en doet. Zoek de vernieuwing en de oplossingen in jezelf en neem jezelf serieus. Heb je een vraag of verlangen en wil je ondersteuning?
  Je bent van harte welkom voor een individueel consult in de Zunne.
  Veel liefde en licht gewenst.
  Janneke.