Stralend op weg naar je verlangen

Geloof in de beste versie van jezelf

Wil je gelukkig en stralend je plek innemen en je eigen blauwdruk leven? In de Zunne worden kinderen en volwassenen gecoacht naar de beste versie van zichzelf.
In groepen en individueel zet je in de Zunne stappen naar datgene wat jij graag wil, naar nog meer licht, authenticiteit, liefde, kracht, gezondheid, vreugde, geluk, overvloed, of wat voor verlangen je ook hebt in je leven.

Op weg naar een nieuwe werkelijkheid

In een "all in one consult" wat ongeveer anderhalf á twee uur duurt werken we op een unieke manier met verschillende methodieken en technieken, gecombineerd met intuïtie.

Kinderen en volwassenen zijn van harte welkom in mijn fijne praktijkruimte

Een nieuwe stap in je leven

Misschien wil je loslaten wat niet meer past en ben je toe aan een nieuwe stap in je leven.
Of je wilt de zogenaamde schijf opschonen en eindelijk weleens inzicht in jezelf en in je mogelijkheden.
Wil je leven in plaats van overleven? In de Zunne wordt op een unieke manier gewerkt met verschillende methodieken en technieken, gecombineerd met intuïtie.

lees verder

Kinderen en pubers

We kunnen geen appels met peren vergelijken en ieder kind is anders. Vele benamingen worden gegeven bij meer gevoelige kinderen, maar bij de Zunne geven we geen etiketten.

Anders in het leven staan, hoe doe je dat?
Bij het ene kind komen prikkels vanuit de buitenwereld sterker binnen dan bij het andere.

Veel kinderen in deze tijd leven vanuit een hogere trilling en willen graag anders in het leven staan.

Lees verder

Jij maakt de wereld mooier

Janneke is breed opgeleid, ervaren en niet gebonden aan één manier van coachen.

Zij maakt als coach gebruik van meerdere werkmethodes, gecombineerd met haar intuïtie. Zo sluit zij zo goed mogelijk aan bij wat bij haar cliënt past.

Jouw pure, ware zelf is het mooiste wat je jezelf en anderen kunt geven.

Janneke is opgeleid op HBO niveau.

lees verder

"Begin dit jaar heb ik met veel plezier de cursus 'Op weg naar je verlangen' gevolgd bij Janneke. 

Voorafgaand aan de cursus kreeg ik een persoonlijke intake door Janneke en tijdens de cursus stond je verlangen voor het nieuwe jaar centraal en daarnaast het samenstellen van een visionboard. 

Dit jaar wilde ik heel graag op vakantie naar Sicilië, stond al half gepland voor de meivakantie maar ging uiteindelijk niet door wegens allerlei omstandigheden. Daarna heb ik het idee van de vakantie losgelaten. 

Twee weken voor de zomervakantie hoorde ik een reclame over op vakantie gaan, die precies aansloot bij mijn situatie. Enkele minuten later ontving ik een appje van mijn beste vriendin: zullen we in de zomervakantie toch een weekje weggaan? 

Waar we in de meivakantie allebei niet konden wegens financiële overwegingen, waren die 'toevallig' de week ervoor voor ons allebei opgelost. Dus besloten we in te zetten op Italië, ons favoriete vakantieland. 

We gingen voor een last minute, bestemming lieten we over aan het toeval. Een week later belde mijn vriendin met de mededeling dat de mevrouw bij het reisbureau de perfecte vakantie voor ons had gevonden, bestemming: Sicilië!

 In de cursus bij Janneke heb ik geleerd dat het 'veld' naar je toe komt en het te verwelkomen, vertrouwen en weer los te laten. 

Hierdoor maak ik steeds regelmatiger situaties mee zoals de bovenstaande. 

De cursus 'Op weg naar je verlangen' of het volgen van de dag 'Opstellen van het verlangen' kan ik iedereen aanraden, met als hoofdreden dat het vooral heel erg leuk is om te leren gaan met het 'veld'" 

 Marloes

"De aura reading liet mij zien wat een prachtig mens ik ben, wat mijn kwaliteiten zijn, hoe ik in contact kon komen met mezelf en hoe dat mijn leven zou veranderen. Ik vond het heel bijzonder"

Nelleke

“Ik denk vaak aan mijn zonnetje hoor”

“Als ik bij jou ben geweest is het net of je me lach spray hebt gegeven. (dat is een compliment). Daarom ben jij vandaag mijn idool…..”

"Deze cursus is heel goed voor me, ik leef bewuster. Geniet bewuster. Sta achter wat ik doe en waar ik voor ga…"

Unieke agenda - dagboek
365 dagen blij

In deze agenda lees je voor iedere dag een positieve tekst om de dag mee te beginnen. Begin jou jaar op ieder moment door de datums zelf in te vullen. Tevens staan er inspirerende vragen in, die je helpen nadenken over jezelf. Zo zie je steeds hoe mooi en bijzonder je bent. 

Deze agenda is voor € 19,95 te bestellen. Stuur een mail naar janneke@dezunne.nl

agenda 365 dagen blij positieve affirmatie